Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας στα γραφεία του Επιμελητηρίου

Επίσκεψη Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας στα γραφεία του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι την Παρασκευή 2 Μαΐου ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, Πύραρχος Ιωάννης Ράπτης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο, Σωτήρη Σκιαδαρέση. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Διοικητής της Πυροσβεστικής ή συναφούς υπηρεσίας επισκέπτεται τα γραφεία του φορέα προκειμένου να συναντηθεί με την διοίκηση και να συζητήσει το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου του νομού γενικότερα, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι συμφωνήθηκε η διοργάνωση μιας ενημερωτικής ημερίδας εκ μέρους του Επιμελητηρίου στην οποία οι επαγγελματίες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τον ίδιο τον Διοικητή σχετικά με την πυρασφάλεια των καταστημάτων, των ενοικιαζομένων δωματίων και των ξενοδοχείων.
Ευθύς μόλις οριστικοποιηθεί η παραπάνω ημερίδα θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής της.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου