Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

On-line Σύμβουλος του Επιχειρηματία

On-line Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Το Επιμελητήριο Λευκάδας στηρίζει τα μέλη του και για το λόγο αυτό αποφάσισε να αναβαθμίσει ολοκληρωμένα την ενημέρωση προς τους επαγγελματίες του νομού. Για το λόγο αυτό στο Portal του Επιμελητηρίου (www.lefkadachamber.gr) πολύ σύντομα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία πακέτο νέων υπηρεσιών με την ονομασία: On-line Σύμβουλος του Επιχειρηματία.

Το Επιμελητήριο, υπηρετώντας τον σκοπό του για την ουσιαστική στήριξη και ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, παρέχει ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του όλες τις υπηρεσίες του  On-line Συμβούλου του Επιχειρηματία που περιγράφονται στις παρακάτω Ενότητες:

1.    Online Ενημέρωση του Επιχειρηματία:  ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:

•    Φορολογιστική ενημέρωση
•    Ενημέρωση Επιχειρηματία
•    Ενημέρωση Επιχείρησης
•    Ημερολόγιο Υποχρεώσεων
•    Χρηματοδοτήσεις-Επιδοτήσεις
•    Πράσινη ανάπτυξη
•    Πράσινη τεχνολογία
•    Πώς ξεκινάω μια Επιχείρηση
•    Πώς μεταβιβάζω Επιχείρηση
•    Marketplace Επιχειρήσεων
•    Ηλεκτρονικό e-Επιχειρείν
•    Χρήσιμα Έγγραφα
•    Συμβουλευτική επιχειρήσεων

Με τη νέα αυτή υπηρεσία το Επιμελητήριο φιλοδοξεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου έχοντας δημιουργήσει ένα έγκυρο και εξειδικευμένο επιχειρηματικό περιεχόμενο. Εξειδικευμένοι συνεργάτες υψηλού κύρους (Σ.Ο.Λ Συμβουλευτική),  θα ενημερώνουν σε καθημερινή βάση όλες τις θεματικές ενότητες με αποτέλεσμα να δημοσιεύονται περισσότερα από 1.500 άρθρα ετησίως που αφορούν τον επιχειρηματία αλλά και τον οικονομικό του σύμβουλο.


2.    Online Συμβουλευτική Επιχειρήσεων: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ONLINE ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οι υπηρεσίες θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας  από εξειδικευμένους συμβούλους και συνεργάτες του Επιμελητηρίου με απλό, εύληπτο και καινοτομικό τρόπο μέσω της Δικτυακής Πύλης του Επιμελητηρίου. Ο επιχειρηματίας θα έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήματα και να παίρνει τις απαντήσεις άμεσα από αξιόπιστη και εξειδικευμένη συμβουλευτική υπηρεσία (Σώμα Ορκωτών Λογιστών – Συμβουλευτικής που θα δίνει απαντήσεις σε μεγάλη γκάμα από διάφορα φορολογικά θέματα, εργασιακά κλπ θέματα).
Η υπηρεσία θα είναι προσβάσιμη μέσω της Δικτυακής Πύλης του Επιμελητηρίου και απλά θα χρειάζεται μια προεγγραφή ως νέος χρήστης ηλεκτρονικά.  Θα ακολουθεί  η ενεργοποίηση  της ηλεκτρονικής αίτησης από το Επιμελητήριο και το κάθε μέλος θα μπορεί να θέτει τα δικά του ερωτήματα 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι απαντήσεις θα τεκμηριώνονται και θα αποστέλλονται τόσο με email όσο και στον λογαριασμό της κάθε επιχείρησης στην Συμβουλευτική Υπηρεσία.  Οι απαντήσεις θα είναι ανοιχτές σε ανάγνωση από τους χρήστες του Portal αλλά θα δίνεται και η δυνατότητα μη αναγραφής του ονόματος της επιχείρησης που θέτει την ερώτηση. Όλα θα είναι ταξινομημένα ανά Θεματική Κατηγορία, ενώ η αναζήτηση είναι πολύ εύκολη  με χρονικά  κριτήρια ή βάση του περιεχομένου. Επιπλέον, μέσω μιας προηγμένης εσωτερικής μηχανής αναζήτησης δεδομένων που θα ενσωματωθεί, είναι δυνατή η ταχύτατη και ευέλικτη αναζήτηση απαντήσεων σε θέματα ενδιαφέροντος χρησιμοποιώντας απλά  λέξεις κλειδιά.
Επισημαίνεται ότι σύντομα θα ακολουθήσει ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη του φορέα για τα παραπάνω θέματα, αλλά και για κάθε άλλη δυνατότητα που μπορούν να αποκτήσουν μέσω της ιστοσελίδας του φορέα.


Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου