Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ
Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας, στα πλαίσια των δράσεων για την προστασία και την ανακούφιση των ανέργων και των οικογενειών τους, αποφάσισε και την οργάνωση  δωρεάν μαθημάτων σε έναν αριθμό μαθητών γυμνασίου-λυκείου παιδιά ανέργων. Είναι κατανοητό ότι ούτε μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες, γιατί ούτε σχολείο, ούτε φροντιστήριο είναι.
Οι εργατικές και λαϊκές οικογένειες πληρώνουν τις βαριές συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης, της Ε.Ε και της επίθεσης της εργοδοσίας, γι’ αυτό θεωρούμε ότι η ταξική αλληλεγγύη σε όσους έχουν πιο οξυμένα προβλήματα, σε όσους αγωνίζονται, πρέπει να αποτελεί στοιχείο της δράσης των συνδικάτων, όχι με τη μορφή της ελεημοσύνης, αλλά δεμένα με την οργάνωση της πάλης για την επίλυση των προβλημάτων.
-      Η στήριξη μπορεί να καλύψει ένα περιορισμένο αριθμό μαθητών γυμνασίου-λυκείου, στα μαθήματα (Φιλολογικά, Μαθηματικά, Φυσική, Πληροφορική και πιθανόν και άλλα μαθήματα).
-      Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία και για να λυθούν μια σειρά πρακτικά θέματα, χρειάζεται να καταγραφούν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.
-      Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου (Μεσσήνη 7 δίπλα στην παλιά ΔΕΗ) μέχρι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου από τις 8,30 π.μ έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 4,30μμ εως τις 8,30μμ.
Για πρόσθετες πληροφορίες στο τηλέφωνο του  Κέντρου 26450 22466.
-      Η δήλωση για συμμετοχή, πρέπει να συνοδεύεται με αντίγραφο της κάρτας ανεργίας, των ανέργων (του ενός ή και των δυο γονέων αν είναι άνεργοι).

ΛΕΥΚΑΔΑ 4-10-2014
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου