Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΑΚΗΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ






Επικοινώνησε Λευκαδίτικο site με τον πρόεδρο του ΤΑΟΛ κο Μάκη Λιβιτσάνο για το μείζον θέμα που απασχολεί την κοινωνία της Λευκάδας τις τελευταίες μέρες και δεν είναι άλλο από το κλείσιμο του ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ.

Ο κος Μάκης Λιβιτσάνος μας διευκρίνισε ότι : "εκτελέστηκε η απόφαση του δικαστηρίου στο οποίο καταλήξαμε μετά από απόφαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού με ψήφους 6 προς 1". Καταβλήθηκαν τα χρωστούμενα των ενοικίων σε ένα μεγάλο μέρος τους αλλά το  δεύτερο σκέλος της απόφασης ήταν και το τι μέλλει γενέσθαι του ξενοδοχείου. Είχε ενημερωθεί για την απόφαση ο
κος Αραβανής και απλά περιμέναμε να δουλέψει μέχρι και την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου όσον αφορά το ανθρώπινο μέρος. Υπάρχει ενδιαφέρον για το ξενοδοχείο και γι'  αυτό θα αποφασίσουμε την Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί  Δ.Σ. Πρέπει να  βγει άμεσα νέα προκήρυξη για το  ξενοδοχείο η οποία θα έχει ως απαράβατους όρους  εγγύηση, εγγυητική επιστολή κάτι που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καθώς  και μέριμνα  για τους εργαζομένους να προσληφθούν υπό την νέα διοίκηση του  Ιόνιον Σταρ.

    Στόχος της διοίκησης είναι να προστατευθούν τα συμφέροντα του συνεταιρισμού τα οποία χωρίς την εγγυητική είναι στον αέρα. Χωρίς εγγύηση ενοικίων σημαίνει οτι ο ενοικιαστής θα μπορούσε να αποχωρήσει με τα πράγματα του ξενοδοχείου οποιαδήποτε στιγμή. Ο εξοπλισμός ο οποίος σύμφωνα με το άρθρο 10 και 12 του συμφωνητικού ανήκουν στο ΤΑΟΛ.



Η τοποθέτηση του  κου Γράψα Λεωνίδα επι του θέματος ήταν ότι: "είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συνεταιρισμού και όχι τα συμφέροντα του επιχειρηματία. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι το υπάρχων συμβόλαιο δεν κάλυπτε τους αγρότες και την περιουσία του συνεταιρισμού διότι ποτέ δεν προσκομίστηκε εγγυητική επιστολή και ήταν στον αέρα το οποίο είχε αναφερθεί και  από το κο Σολδάτο στην τελευταία συνέλευση του ΤΑΟΛ".


πηγη:www.lefkasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου