Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Λευκάδας


Δελτίο Τύπου
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Εδραιώνεται η επίτευξη της αεροπορικής σύνδεσης Άκτιο – Βενετία από την αεροπορική  εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea  


Το Επιμελητήριο Λευκάδας σας ενημερώνει ότι η αεροπορική σύνδεση Άκτιο – Βενετία που επιτεύχθηκε με τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου το 2014, θα εξακολουθήσει και το 2015, όπως έχει ανακοινωθεί από την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea.
H συνέχιση του δρομολογίου επιβεβαιώνει την εδραίωση της αεροπορικής σύνδεσης και τις προοπτικές περαιτέρω αύξησης της Ιταλικής αγοράς σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. 
Να σημειωθεί ότι η σύνδεση Άκτιο – Βενετία συνέβαλε σε μια αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 47% από την Ιταλική αγορά το 2014 και συγκριτικά με το 2013. Η δε συνολική αποτίμηση για την Ιταλική αγορά σημειώνει μια εντυπωσιακή αύξηση περίπου 200% από το σύνολο όλων των νέων και υφιστάμενων αεροπoρικών δρομολογίων (Blue Panorama, Volotea, Vueling).
H αεροπορική εταιρεία Volotea (www.volotea.com) είναι η πρώτη που εντάσσει έγκαιρα τα δρομολόγια της καλοκαιρινής περιόδου 2015  και, μόλις ενταχθούν και τα δρομολόγια των υπολοίπων αεροπορικών εταιρειών, θα σας ενημερώσουμε συνολικά σχετικά με το θέμα αλλά και για τη συνολική αποτίμηση της Ιταλικής αγοράς το 2014 κατόπιν της συγκέντρωσης όλων των στοιχείων ανά χώρα στο αεροδρόμιο Ακτίου.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Βενετία είναι και η πόλη επιβίβασης και αποβίβασης των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey που το 2015 έχει εντάξει τη Λευκάδα στους προορισμούς της μετά από πολύμηνες προσπάθειες του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου