Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση τριών μελών του ΔΣ στην ανοιχτή επιστολή του Διοικ. Συμβουλίου του ΤΑΟΛ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΟΛ ΤΗΣ 04/11/2014

Η ενέργεια του Προέδρου του ΤΑΟΛ της 30/10/2014  για την έξωση του IONION STAR , τα γεγονότα που ακολούθησαν με τους εργαζόμενους και τους ενοίκους καθώς και οι κατοπινές εξελίξεις  θεωρούμε ότι είναι σε βάρος  των συμφερόντων  του ΤΑΟΛ .
Η γνωστή τακτική της παραπληροφόρησης συνεχίστηκε με την ανοιχτή επιστολή  του ιδίου και των υποστηρικτών του , εντός και εκτός Δ.Σ,  αλλά και με την παρουσία του σε ραδιοφωνικό σταθμό  .
Η ανοιχτή  επιστολή της 04/11/2014 που υπογράφεται απ’ το Δ.Σ. εκφράζει μόνο τον Πρόεδρο και τους τρείς συμβούλους του αφού παρουσιάζει τα γνωστά γεγονότα σύμφωνα με τις δικές τους απόψεις και επιδιώξεις. Συγκεκριμένα: 
1. Δεν έγινε ουδεμία συζήτηση και ούτε υπήρξε απόφαση του Δ.Σ.  για τη δημοσίευση της ανοιχτής επιστολής της 04/11/2014  γι’ αυτό το κείμενο ,ούτε  για οποιοδήποτε άλλο.
2. Δεν έγινε σεβαστό απ’ τον Πρόεδρο στο Δ.Σ. της  03/11/2014 το αίτημα των 29 Αντιπροσώπων για σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. που περιλάμβανε και το θέμα του ξενοδοχείου. Αντίθετα, έγινε  προσπάθεια για δημοπράτηση ενοικίασης του ξενοδοχείου έως το τέλος Νοεμβρίου του 2014, με συνοπτικές δηλαδή διαδικασίες και σε ασφυκτικά  χρονικά περιθώρια. Η διαδικασία όμως αυτή (στην οποία δεν συμμετείχαμε) δεν δίνει τη δυνατότητα στους όποιους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές-επενδυτές να υποβάλλουν σοβαρές προτάσεις ,πλην των πιθανών «ημετέρων». Η κίνηση αυτή όμως, χωρίς  μάλιστα τελεσίδικη δικαστική απόφαση ,σίγουρα δεν είναι υπέρ των συμφερόντων του ΤΑΟΛ.
3. Οι όροι δημοπράτησης που μας παρουσιάστηκαν απ’ τον Πρόεδρο, άτυπα στο ΔΣ της 03/11/2014  παρά την άρνηση  μας για συζήτηση τους,  συζητιόταν ταυτόχρονα σύμφωνα με τα γραφόμενα στα μέσα ενημέρωσης και  έξω από τα γραφεία του ΤΑΟΛ ,επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω. Συνεπώς όλα αποκαλύπτονται…..
4. Γίνεται  συνεχώς αναφορά απ’ τον Πρόεδρο ότι οι ενέργειες του καθοδηγούνται  από τρείς  νομικούς. Όμως δεν έχει προσκομίσει στο ΔΣ ουδεμία υπογεγραμμένη γνωμοδότηση ή ερμηνευτικό κείμενο της απόφασης από οποιοδήποτε νομικό για να βοηθηθούμε κι εμείς στη διαμόρφωση άποψης. Ας μας τις προσκομίσει και απ’ τους τρείς.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση , με την υπογραφή των 29 Αντιπροσώπων , την οποία ο Πρόεδρος προσπάθησε να ξεπεράσει και συνεχίζει  να απαξιώνει θέτοντας ξανά το θέμα  της διακήρυξης για ενοικίαση στο Δ.Σ. της 07/11/2014 είναι κοντά . Ο  Πρόεδρος επιδιώκει να εμφανίσει ενόψει της Γ.Σ. μισθωτή, ακόμη και με διάτρητες διαδικασίες, πιθανώς για να αποπροσανατολίσει τα μέλη του Συνεταιρισμού απ’ τις πραγματικές  επιδιώξεις του.
Πρέπει όμως να σεβαστεί τις καταστατικές διαδικασίες και την ηθική διάσταση (σεβασμός της βούλησης  των αιτούντων Αντιπροσώπων). Επίσης,  να μη δημιουργήσει άλλα τετελεσμένα, αλλά να αφήσει την έκτακτη Γ.Σ. να αποφασίσει. Το μέλλον τους οι Αντιπρόσωποι του ΤΑΟΛ  θα το αποφασίσουν μόνοι τους μετά από ενημέρωση και με την  ψήφο τους.

ΛΕΥΚΑΔΑ 05/11/2014
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
1)    ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
2)    ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3)    ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου