Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ανακοινωση των ΑΝΕΛ Λευκαδας για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογων

Ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Λευκάδος.
Λευκάδα 26 Ιανουαρίου 2015
                          Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
 Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες άντεξαν των ασύμμετρο και άνομο πόλεμο των συστημικών ΜΜΕ και Δημοσκόπων νεροκουβαλητών τους. Ήμασταν  εμείς και οι τρεις υποψήφιοι δεμένοι, χωρίς ατομική αυτοπροβολή σε κοινό αγώνα για το κοινό καλό. Οι ΑΝΕΛ ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που υπέστη τόσο ισχυρό πόλεμο και το μόνο κόμμα στο οποίο οι Δημοσκοπήσεις ¨έπεσαν έξω¨ σκοπίμως περίπου 250 έως 350% , ενώ για τα άλλα κόμματα οι αποκλίσεις κυμάνθηκαν 5 έως 15%! Στην Λευκάδα τα ποσοστά μας αυξήθηκαν έναντι του ποσοστού των Ευρωεκλογών και σίγουρα εφεξής θα αυξηθούν περισσότερο. Ο λόγος που το 2012 και τώρα το 2015 μας έδιναν τέτοια μικρά ποσοστά και ότι δεν θα μπούμε στην βουλή, ήταν για να ¨αποσπάσουν¨ ψηφοφόρους που δεν θα ήθελαν να δώσουν την ψήφο τους σε ένα κόμμα που δεν θα συμμετέχει στην Βουλή. Όχι μόνον μπήκαμε, αλλά γινόμαστε ο αποφασιστικός παράγων στην αυριανή πορεία της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση με σχεδόν απόλυτη επικράτηση ενώ οι ΑΝΕΛ σφραγίζουν την επικράτηση των αντιμνημονιακών Βουλευτών και θα τους υποστηρίξουν ως εγγυητές της Δημοκρατίας στην απαλλαγή της χώρας από τις Τραπεζικές και Χρηματοπιστωτικές συμμορίες που την οδήγησαν στην καταστροφή.
Ο φόβος και η εξαπάτηση των πολιτών που έσπειραν και διέδωσαν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι επικίνδυνες για την Δημοκρατία «Δημοσκοπικές» εταιρείες, δεν έκαμψαν την θέληση του λαού.
 Οι πάσες εξουσίας των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αφήνουν την χώρα εξευτελισμένη σαν να ήταν το κέντρο διαφθοράς της Ευρώπης, με μόλις το 75% του ΑΕΠ του 2009, χιλιάδες νεκρούς από αυτοκτονίες, μισό εκατομμύριο χρεοκοπημένους μικρομεσαίους, 1,5 εκατομμύριο άνεργους, μια γενοκτονία σε εξέλιξη, και κατεστραμμένη σε σοβαρό βαθμό οικονομία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σταματάει άμεσα η ανομολόγητη Κρατική τρομοκρατία με επίθεση κατά της περιουσίας του Κράτους και των Πολιτών που γίνονται παρελθόν. Οι κατασχέσεις περιουσιών των πολιτών που είχαν προγραμματισθεί από 1ης Ιανουαρίου 2015, ακυρώνονται μαζί με αυτούς που τα είχαν εμπνευσθεί.
Η εθνική αξιοπρέπεια ξανανθίζει και το χαμόγελο ξαναεμφανίζεται! Η Λευκάδα συμμετείχε αποτελεσματικά στον μέσο όρο υποστήριξης των ΑΝΕΛ. Ευχαριστούμε πολύ τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες που μας εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστούμε τους 3 υποψήφιους βουλευτές που εδωσαν ως ένας άνθρωπος τον άνισο αγώνα  και υποσχόμαστε την αναβαθμισμένη παρουσία μας στον τόπο μας.
Η Ελπίδα  και η Δημοκρατία νίκησε τον φόβο.
Ο από μηχανής Θεός της Ελλάδος είναι πάλι μαζί μας.
 ΣΕ ΑΝΕΛ Λευκάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου