Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μια αγέλη σκύλων έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή Τσεχλιμπού Λευκάδος






Εδώ και αρκετό καιρό οι κάτοικοι αλλά και περαστικοί στην περιοχή Τσεχλιμπού Λευκάδας ζουν υπο  κράτος φόβου μιας αγέλης σκύλων.
Οι φωτογραφίες αναγνωστών μας σοκάρουν  αφού αφορούν κατακρεουργημένα οικόσιτα ζώα. Προχτές το βράδυ επιτέθηκαν σε σπίτι που
παρόλο που είχε σκύλο δεν στάθηκε δυνατόν να εμποδίσει την επίθεση στα αρνιά και τις κότες και να τραυματλισει και το σκύλο του σπιτιού.  Οι άνθρωποι δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν εκτός σπιτιού ειδικά τις βραδυνές ώρες. Πριν δυο μήνες είχαν επιτεθεί σε διερχόμενο ποδηλάτη προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό του. Εμείς επικοινωνήσαμε με μέλος  της φιλοζωική Λευκάδας το οποίο μας είπε ότι είναι αρμοδιότητα του δήμου. Κατόπιν απευθυνθήκαμε στον αντιδήμαρχο  κο Αθανάσιο Περδικάρη ο οποίος μας είπε ότι τον έχουν επισκεφτεί  άνθρωποι -θύματα των σκύλων και θα μεριμνήσει ούτως ώστε να εξαλλειφθεί το πρόβλημα. Από πληροφορίες μάθαμε ότι τα ζώα αυτά είναι δεσπόζοντα διότι πέραν του ότι φέρουν περιλαίμιο  τα περισσότερα είναι την ημέρα δεμένα σε κάποιο σπίτι αλλά τα βράδυ αφήνονται ελεύθερα.

πηγη: lefkasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου