Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Θέσεις εργασίας στην Λευκάδα






Η Εqual Society σας ενημερώνει για εκπαιδευτικά & εργασιακά προγράμματα:
Μέχρι την Τετάρτη η προθεσμία των αιτήσεων στο voucher

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου η υποβολή των αιτήσεων στο πρόγραμμα voucher για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι άνεργοι ηλικίας από 25 έως 29 ετών μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στο γραφείο της Equal Society (Κεντρική Πλατεία Λευκάδας)  προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοτυπία Πτυχίου, Ταυτότητας, Κάρτα ανεργίας, λογαριασμός Τραπέζης και εκκαθαριστικό 2014).
Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των ανέργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά μπορεί να καταλήξει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Το πλαίσιο της δράσης θα περιλαμβάνει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο σύνολό της δεν θα υπερβαίνει τους 6 μήνες.
Επιχειρήσεις που θα προβούν στην πρόσληψη του ωφελούμενου μετά τη λήξη της πρακτικής άσκησης, δύναται να επιχορηγηθούν.
Το επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 2.550 ευρώ για τους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ (θεωρητική κατάρτιση 480 ευρώ και 2.070 ευρώ πρακτική άσκηση).
Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο της Εqual Society 26450 22578.

E-gnosis: Νέες εγγραφές στο πρόγραμμα εκμάθησης Η/Υ της Equal Society
Το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης πληροφορικής «e – gnosis» της Equal Society συνεχίζει την εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες καλύπτοντας δωρεάν εκπαίδευση 28 ωρών και τηλεκατάρτισης στις βασικές δεξιότητες χρήσης των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας ( Επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, εφαρμογές στο διαδίκτυο).
Δικαιούχοι είναι όλες οι ομάδες του πληθυσμού και η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση.  
Το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα είναι το International Diploma in IT Skills Standard Level που συνεκδίδεται  από το Τμήμα Διεθνών Εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ  (University of Cambridge International Examinations) με τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης Vellum Global Education Services  πληρώνοντας μόνο τα εξέταστρα της  πιστοποίησης.
Το κόστος εξέτασης ανά εκπαιδευτική ενότητα είναι 40 ευρώ, και το κόστος της κάρτας υποψηφίου 70 €. Στο κόστος αυτό περιλαμβάνονται και τα έξοδα έκδοσης και αποστολής του πιστοποιητικού από το Cambridge της Αγγλίας.
Η πρωτοβουλία της Equal Society τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του υπουργείου Παιδείας, και είναι ενταγμένη στη δράση του ΟΑΕΔ «Ειδικές Τιμές για Ανέργους». Πρόκειται για μια δράση που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου μέσω προγραμμάτων «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» ιδιωτικών εταιρειών, φορέων εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης. 
Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο 26450 22578. Equal Society, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.




ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ KAI EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA
12/01 έως 19/01/2015

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1



VOUCHER ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ.

Το εκπαιδευτικό επίδομα κάθε καταρτιζόμενου ανέρχεται σε 3.120 ευρώ μικτά και θα καταβάλλεται από τον ΟΑΕΔ σε 3 δόσεις. Δικαιολογητικά: Φωτοτυπία πτυχίου, ταυτότητας, κάρτας ανεργίας, λογαριασμού τραπέζης (Εθνικής), εκκαθαριστικού 2014.

Αιτήσεις στην Equal Society (Κεντρική Πλατεία Λευκάδας)                                  Τηλ. Επικοινωνίας:                   26450 22578

Η προθεσμία υποβολής λήγει την Τετάρτη 14/01/2015.
2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ E-GNOSIS.
Ολιγομελή τμήματα. Απόκτηση πιστοποίησης του πανεπιστημίου του Cambridge.  Αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα. Ελάχιστο οικονομικό κόστος των καταρτιζόμενων η απόκτηση του εκπαιδευτικού υλικού και το κόστος των εξετάσεων. 

Αιτήσεις στην Equal Society (Κεντρική Πλατεία Λευκάδας)                                  Τηλ. Επικοινωνίας:                   26450 22578


3

ΜΑΓΕΙΡΑΣ
Για καλοκαιρινή σεζόν.
Βιογραφικά στο kkarlesis@gmail.com
Τηλέφωνο 6970702131
Παραλιακό εστιατόριο στο Νυδρί Λευκάδος
4

ΟΔΗΓΟΙ (2)
ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Κος Αργυρός Χαρίλαος 2645029644, 6944616881
Για την περιοχή της Λευκάδας.
5

ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Άνω των 25 ετών. Η γνώση λογιστικών θα εκτιμηθεί. Μόνιμη απασχόληση.
Κος Αργυρός Χαρίλαος 2645029644, 6944616881
Για την περιοχή της Λευκάδας.
6

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ή ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΠΗ με 12ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
Υπεύθυνος για τη μέτρηση της απόδοσης των λειτουργιών του εργοστασίου και  για την εφαρμογή των τεχνικών δομών του εργοστασίου και μακροπρόθεσμη στρατηγική των παγίων. Συμμετοχή σε προγράμματα επίλυσης προβλημάτων και βελτιστοποίησης διαδικασιών.
Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα έως 20/01/2015 στο email: soula.gourzi@gr.nestle.com
Μεταπτυχιακές σπουδές σε σχετικό τομέα θα θεωρηθούν ως επιπλέον προσόν. Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και άριστη γνώση αγγλικών. Γνώση SAP  θα θεωρηθεί σαν επιπλέον προσόν.
7

30 ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (Παράρτημα Ε’).
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π.
Για την προκήρυξη 6Κ/2014
Κατηγορία: ΠΕ
Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510 
Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων  συμμετοχής στη διαδικασία ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου 2015 και λήγει στις 22/01/2015. Η προθεσμία αποστολής των δικαιολογητικών ταχυδρομικά λήγει την Τρίτη 27 Ιανουαρίου.
8
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (48  ΘΕΣΕΙΣ)
Απαραίτητη εργασιακή προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 έτη μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου κατά προτίμηση στο χρηματοοικονομικό τομέα.
Η αίτηση διατίθεται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofgreece.gr
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 7200155
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.
9

ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΥ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: 
·         Αίτηση μετάταξης σύμφωνα με το υπόδειγμα
·         Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
·         Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή
·         Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών
·         Αντίγραφα των τίτλων σπουδών και αποδεικτικών χειρισμού Η/Υ
·         Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
·         Βεβαίωση αποδοχών
Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται αυτοπροσώπως τις εργάσιμες ημέρες και
ώρες στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Υγείας (Αριστοτέλους 19,
10433 Αθήνα)
Ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Διεύθυνση
Διοικητικών Υπηρεσιών και Υποστήριξης, Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων Κ.Υ.,
Αριστοτέλους 17, Τ.Κ.10433 Αθήνα
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 02/01/2015 έως 02/02/2015.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας, στην οδό: Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού),  1ος όροφος,  τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com . Κάθε εβδομάδα η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων βρίσκεται αναρτημένη και στο blog του Οργανισμού http://equalsociety.wordpress.com καθώς και στο γκρουπ της Equal Society στο Facebook https://www.facebook.com/groups/192804007438418/761401270578686/?notif_t=group_activity
Επίσης ενημερωθείτε για τις δράσεις της Equal Society στην ιστοσελίδα www.equalsociety.gr και στη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/equalsociety1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου