Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Τραγικο τροχαίο στη Πρέβεζα-Απορριμματοφόρο σκότωσε 47χρονη γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, έξω από το δημοτικό σχολείο


Απορριμματοφόρο σκότωσε 47χρονη γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, έξω από το δημοτικό σχολείο του Καναλακίου

Ελλιπές προσωπικό στο απορριμματοφόρο του Δήμου.

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα στις 7.20 το πρωί στο Καναλάκι Πρέβεζας όταν απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Πάργας στην προσπάθεια του να φορτώσει τα σκουπίδια που υπήρχαν έξω από το δημοτικό σχολείο, που βρίσκεται στην κεντρική οδό Αχέροντος απέναντι από το Λύκειο, χτύπησε με την πλάγια πλευρά(φτερό)  του αυτοκινήτου  και σκότωσε μια 47χρονη γυναίκα που περνούσε από εκεί.
Πρόκειται για την Ελένη Λιάτση-Αυγέρη, κάτοικο Καναλακίου,  η οποία είχε πάει στο σπίτι του κατάκοιτου πατέρα της για να τον φροντίσει, όπως έκανε κάθε πρωί.

Το απορριμματοφόρο είχε ελλιπές πλήρωμα, αντί για δύο εργαζόμενους και τον οδηγό είχε έναν εργάτη και τον οδηγό, με αποτέλεσμα κανείς να μην δει την γυναίκα που περνούσε από εκεί και την είδαν όταν ήταν πλέον αργά.

Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καναλακίου, το οποίο μετέφερε εκεί την άτυχη γυναίκα, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική, η οποία απλώς καθάρισε τον χώρο όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.
Η γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε τρία μεγάλα παιδιά.

Το αυτοκίνητο του Δήμου ήταν κανονικά ασφαλισμένο αλλά προέκυψε πως ήταν ανασφάλιστος ο ένας εργαζόμενος που βρέθηκε εκεί.
Σοκαρισμένος από το συμβάν ο 58χρονος  οδηγός του απορριμματοφόρου συνελήφθη και ανακρίνεται στο Α.Τ. Καναλακίου που κάνει την προανάκριση. Πρόκειται για έναν πολύ καλό και ευσυνείδητο επαγγελματία οδηγό του Δήμου, που σε έναν μήνα έβγαινε σε σύνταξη.
Ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στο συμβάν, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης 47χρονης γυναίκας.
Σημειώνουμε ότι οι μικροί μαθητές που πήγαν στο δημοτικό σχολείο το πρωί, μπήκαν σε αυτό από άλλη είσοδο για να μην σοκαριστούν από το αποτρόπαιο συμβάν.
πηγη:http://prevezaposto.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου