Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Ενημέρωση απο τον Δήμο ΛευκάδαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 και την Κυριακή  15 Φεβρουαρίου, λαϊκές συνελεύσεις των κατοίκων  Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σφακιωτών, με θέμα το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014 – 2019 του Δήμου Λευκάδας.
    Συγκεκριμένα το Σάββατο 14/2 στον Κάβαλο με την παρουσία των αντιδήμαρχων Νικητάκη Μάρκου, Σέρβου Κων/νου, Κούρτη Φίλιππου και του εντεταλμένου Συμβούλου Ανδρέα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 15/2 το πρωί στην Εξάνθεια παρουσία του αντιδημάρχου Νικητάκη Μάρκου και του εντεταλμένου Συμβούλου Ανδρέα Παπαδόπουλου και το απόγευμα στο Πινακοχώρι, παρουσία του εντεταλμένου Συμβούλου Ανδρέα Παπαδόπουλου.
     Στις συζητήσεις, αν και κυριάρχησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας,  αναπτύχθηκε δημιουργικός διάλογος και κατετέθησαν σημαντικές προτάσεις σε σχέση με το αντικείμενο της συζήτησης.   
     Οι συνελεύσεις των κατοίκων, τις οποίες επιδιώκει η  Δημοτική Αρχή γιατί αποτελούν την ουσία της δημοκρατίας, είναι απαραίτητες και πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάθε Τοπική ή Δημοτική Κοινότητα. Γιατί οι πολίτες οφείλουν και πρέπει να έχουν άποψη για το μέλλον του τόπου τους!Λευκάδα 16/2/2015

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου