Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Τι δήλωσε ο Β. Τερλέγκας για το νησί του Ιονίου που αγόρασε ο εμίρης και φερόταν να του ανήκει


Τι δήλωσε ο Β. Τερλέγκας για το νησί του Ιονίου που αγόρασε ο εμίρης και φερόταν να του ανήκει
 Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας, μίλησε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μίλα” για το νησί του Ιονίου που αγόρασε ο εμίρης του Κατάρ και φερόταν να ανήκει στην ιδιοκτησία του.

Ο λόγος για την πανέμορφη Σωρό. Ο ίδιος μάλιστα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ότι είχε αγοράσει το νησί από μια Αμερικανίδα η οποία λίγο πριν πεθάνει πουλούσε ό,τι είχε και δεν είχε.

Ο Βασίλης Τερλέγκας έδωσε τις δικές του εξηγήσεις στην εκπομπή δηλώνοντας τα εξής: “Είμαι ένα παιδί που γεννήθηκα στα Καλάβρυτα και κατάγομαι από φτωχή οικογένεια με γονείς αγρότες.

Με είχαν πλησιάσει παλιά και μου είχαν πει ότι πωλούνται μερικά νησιά. Εγώ τότε είπα ότι ο παππούς μου, μου έχει αφήσει ένα ολόκληρο βουνό στα Καλάβρυτα. Πήγα όμως ως νέος εκεί, μου έδειξαν του παπύρους και ξεκινήσαμε τη διαδικασία.

Είχαμε ξεκινήσει, αλλά υπήρχαν πολλά που έπρεπε να γίνουν για να αγοραστεί ένα νησί.
Εγώ νόμιζα ότι το είχα αγοράσει, εφόσον μου έλεγα ότι οι άδειες βγαίνουν σε λίγες μέρες.
Είχα δει συμβόλαια, παπύρους και όλα αυτά. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δώσει χρήματα και εκείνο το 1995 κόστιζε 15.000.000 δραχμές. Δεν το αγόρασα τελικά ποτέ, λόγω της γραφειοκρατίας.

Το νησάκι πριν τον εμίρη του Κατάρ άνηκε στην Ιθάκη και όχι σε εμένα. Μακάρι να ήταν τα πράγματα αλλιώς και να είχα πάρει εγώ το νησί. Δεν θα το πουλούσα εγώ και θα έβαζα πάνω μια ελληνική σημεία και δεν θα το έδινα σε κανέναν”.

πηγη:astakosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου