Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Πρωταθλήτρια κορασίδων ΕΣΚΑΒΔΕ η Νίκη Λευκάδας!!! (photos)Πρωταθλήτρια  κορασίδων ΕΣΚΑΒΔΕ η Νίκη Λευκάδας!!!


Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Άρτας πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας μπάσκετ κορασίδων  της ΕΣΚΑΒΔΕ (Βορειοδυτικής Ελλάδας) ανάμεσα στις ομάδες ΠΑΟ Ιωαννίνων  και Νίκης Λευκάδας.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και αμφίρροπο καθ’ όλη την διάρκειά του. Και μετά από δύο παρατάσεις οι κορασίδες της Νίκης με την συνεχή καθοδήγηση του Νίκου Δουβίτσα αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες ΕΣΚΑΒΔΕ με σκορ 48-54.

Την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα  της Λευκάδας έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Β.ΔΕ. Στράτος Τσιώνος.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Δουβίτσας  στο τέλος του παιχνιδιού η  προσπάθεια από μέρους του και οι εντατικές προπονήσεις ανέδειξαν τις μικρές μας αθλήτριες, πρωταθλήτριες, οι οποίες θα αποτελέσουν στην συνέχεια τον κορμό της γυναικείας ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Τα κορίτσια θα ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία για τα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Το Δ.Σ. της Νίκης  συγχαίρει τα κορίτσια, τον προπονητή και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητριών που σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος στηρίζουν τις αθλήτριες με την παρουσία τους.

Ακαδημία ΠΑΟ Ιωαννίνων - Α.Σ. Νίκη Λευκάδας   48-54

ΠΑΟ ΙΩΑΝΝ.-Μάνος: Πιπερίδη, Κύρκου, Χριστογέρου, Τουλίνα, Σδούκου 6, Γάλλιου, Γιωτίτσα 14, Τσάντα 7, Μάντζιου 5, Παππά 16

Α.Σ.Νίκη Λευκάδας-Δουβίτσας: Βάννα 2, Μεταξά, Μπάρκα 2, Διακουμάκου 5 (1), Ορφανού, Καββαδία 26 (4), Λογοθέτη 6, Λιοπύρη 11(1), Φέτση, Λιβιτσάνου, Βουκελάτου, Ρεκατσίνα 2

Δεκάλεπτα: 13-14, 20-18, 28-24, 39-39

Παράταση: 48-54

Διαιτητές: Μίγδος - Μεγαπάνος - Μπιστιτζάνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου