Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Σε προσβολές καταφεύγουν οι άνθρωποι που είτε δεν έχουν επιχειρήματα, είτε έχουν κάτι να κρύψουν.






 Της ΕΥΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗ-ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ



Οι προσβολές καταδεικνύουν μικροψυχία, κάτι που ουδόλως συνάδει με το μεγαλείο ψυχής του εθελοντισμού που η Πρόεδρος του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας υποτίθεται πως πρεσβεύει.
Το «ξεκατίνιασμα», για την κ. Μακρυγιώργου που το χρησιμοποιεί ενδεχομένως να είναι τρόπος ζωής, για μας πάντως είναι άγνωστη λέξη.

Η προσωπική επίθεση όμως σε ανθρώπους - την επιστημονική κατάρτιση και την επαγγελματική πορεία των οποίων δεν γνωρίζουμε - εκθέτει ανεπανόρθωτα εκείνον που διαπράττει τέτοιου είδους ατόπημα.
Εάν η κ. Πρόεδρος του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να την λιβανίζουν την πληροφορούμε ότι δεν είμαστε…  παπάδες. Ας ψάξει λοιπόν εκεί που ξέρει για λιβανιστήρια!!!
Σε ότι αφορά την αναγνωσιμότητα πληροφορούμε την κ. Μακρυγιώργου ότι αυτή εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το επίπεδο της δημοσιογραφίας και όχι από την οποιαδήποτε, χυδαία και ελεεινή, απάντηση του οποιουδήποτε που, κάποια… «πρώτη σε κυκλοφορία» on line εφημερίδα την αναφέρει ως μία από τις «κυριότερες ειδήσεις», παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας και χωρίς κανένα σεβασμό στο, ελάχιστο, προφανώς αναγνωστικό της κοινό.
Η εφημερίδα LEFKASNEWS έχοντας ως στόχο την έγκυρη – χωρίς υποβολείς και στρεβλώσεις - ενημέρωση και επειδή δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να κατεβάσει το επίπεδο της δημοσιογραφίας, αντιπαρέρχεται, για τελευταία όμως φορά, τις άκρως προσβλητικές φράσεις και το, κατωτάτου επιπέδου, κείμενο της Προέδρου του Σωματείου Ζωοφίλων Λευκάδας, η οποία και πάλι δεν απαντά επί της ουσίας στα ερωτήματα που τέθηκαν.
Αν η κ…. «ΕΓΩ ως νόμιμη εκπρόσωπος του σωματείου ζωόφιλων», θέλει να συνεχίσει τον κατήφορο του υβριστικού της μονολόγου, ας απευθυνθεί στους «πρόθυμους» να δημοσιεύουν απαντήσεις, μιας και… στερούνται άρθρων!!!
Εμείς, σεβόμενοι το αναγνωστικό μας κοινό και τις αρχές της δημοσιογραφίας, την πληροφορούμε ότι δεν πρόκειται επανέλθουμε.


Τα δύο υβριστικά κείμενα της κ. Μακρυγιώργου είναι τα ακόλουθα:

1. Κε Λάζαρη, η δημοσιογράφος σας "θόλωσε" τόσο πολύ, που απάντησε πριν διαβάσει το γράμμα μου. Είναι τόσο εκτός θέματος που απορώ, τελικά, ελέγχετε τους συνεργάτες σας ή ο καθένας γράφει 'οτι του κατέβει, επειδή αποφάσισε να δηλώσει δημοσιογράφος;
Εσείς δε.....βάλατε την απάντησή της πριν την δική μου.
Το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που έχω να πω είναι οτι λίγο σεβασμός παραπάνω δεν θα έβλαπτε.
Επί της ουσίας, ο'τι είχα να πω το είπα. Το ξεκατίνιασμα δεν είναι του επιπέδου μου. Από ένα σημείο και πέρα σας ανεβάζουμε την επισκεψιμότητα και αυτό μας δείχνει αναξιόπιστους στα υπόλοιπα ΜΜΕ.
Α. Μακρυγιώργου


2. Προς τον κο Λάζαρη (www.lefkasnews.gr)
Κε Λάζαρη
Έχω κουραστεί να απαντώ σε κακόπιστη, α-νόητη (δηλαδή χωρίς νόημα) κριτική. Σε στείρα κριτική, χωρίς προτάσεις.
Το γεγονός οτι η ιστοσελίδα lefkasnews.gr, κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας, πριν αναρτήσει την δική μου απάντηση, δημοσιεύει την εκνευρισμένη, άσκοπα πολύλογη, προσβλητική και προχειρογραμμένη ανταπάντηση  της δημοσιογράφου, ομιλεί από μόνο του και περιγράφει περίφημα την δημοσιογραφική αξιοπιστία του εν λόγω ΜΜΕ.
Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα είναι σε θέση να καταλάβει, την ατυχή προσπάθεια διαστρέβλωσης των λεγομένων μου.
Ας ξαναδιαβάσει η δημοσιογράφος, τα γραφόμενά μου, πιο νηφάλια, και ίσως αλλάξει γνώμη για την απόφασή της να πολυλογήσει και μάλιστα με αυτό το ύφος.
Λευκάδα 19/8/2013
Αλίκη Μακρυγιώργου

Υ.Γ. Ελπίζω κε Λάζαρη αυτή την φορά να δημοσιεύσετε την επιστολή μου, πριν την απάντηση σε αυτήν...

http://www.lefkasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου