Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση σκύλου σε γυναίκα









Τον τρόμο έζησε μία γυναίκα σήμερα 7/9 τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς πήγαινε στη δουλεία της.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του prevezabest  ,το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου καθώς μια Γυναίκα επέβαινε στο ποδήλατο της με κατεύθυνση το κατάστημα της ,δέχτηκε την επίθεση ενός σκύλου ,στα στενά του Ιστορικού Κέντρου ,με αποτέλεσμα η γυναίκα να τρομοκρατηθεί και να χάσει τον έλεγχο του ποδηλάτου της και σύμφωνα με την ίδια ο σκύλος την δάγκωσε και βρέθηκε στο έδαφος.

Αμέσως μετέβη στο Γ.Ν Πρέβεζας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι καταστηματάρχες που κάνουν παράπονα για την εμφάνιση αδέσποτων σκύλων στο πεζόδρομο του Ιστορικού Κέντρου.

Από την άλλη θα πρέπει να αναφέρουμε όμως την συμβολή των τοπικών φιλοζωικών οργανώσεων και συγκεκριμένα την Παρέμβαση για τα ζώα  που κάνουν τα πάντα ,έτσι ώστε να διασφαλίσουν μια καλή ζωή παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στα αδέσποτα.

Μάλιστα με αφορμή του προαναφερθέντος δυσάρεστου γεγονότος ,δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για αδιαφορία της δημοτικής αρχής ,σχετικά με τα αδέσποτα ,καθώς έχει θεσπιστεί το μέτρο του ενός ευρώ στο λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ για τα αδέσποτα και εξέφρασαν την απορία τους σχετικά με το τι ενέργειες έχει πράξει ,η δημοτική αρχή για την φροντίδα των αδέσποτων... 

Φώτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου