Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη-αποκάλυψη του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Αραβανή, ρίχνει φως στα παρασκήνια διαχρονικά στην Λευκάδα «Ο πίνακας και η κιμωλία με θρέφει», ανάφερε κλείνοντας την συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ prisma 95,1 και στον Παναγιώτη Κουνιάκη ο δήμαρχος Λευκάδας για την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος. Μια συνέντευξη στην οποία ο Κώστας Αραβανής ήταν αποκαλυπτικός για το πως και από ποιους σχεδιάζονταν το μέλλον της Λευκάδας, διαχρονικά μέχρι σήμερα, κάνοντας, δε, λόγο για μοίρασμα θέσεων αλλά και ρόλων…

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, αλλά και που επιβάλλεται να πάρουν θέση κόμματα και φορείς στις καταγγελίες του απερχόμενου δημάρχου Κώστα Αραβανή. Ο δήμαρχος, παρά την φιλότιμη προσπάθειά του,  δεν μας έπεισε ότι είναι άμοιρος ευθυνών, αφού ανέχονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια την κατάσταση την οποία σήμερα καταγγέλλει.  Έστω και αργά, εμείς τον
βοηθάμε επικεντρώνοντας σε όλα όσα, κατά την γνώμη μας, ήθελε ν΄ακουστούν, λίγο πριν οι πολίτες της Λευκάδας αλλά και του Μεγανησίου οδηγηθούν στις κάλπες.
Επίσης, συστήνουμε στους αναγνώστες ν΄ ακούσουν όλη την συνέντευξη και να εξάγουν τα δικά τους συμπεράσματα, αφού κι εμείς στην προσπάθειά μας να συμπυκνώσουμε την πληροφορία, σε κάποια σημεία (όχι σκοπίμως) μπορεί και να τον αδικήσαμε.
ΜΕΡΟΣ  Α
12:32:  Έφυγα από την Νομαρχία , γιατί έτσι ήταν το «σύστημα», ήρθα στον δήμο.
15:59:  Σας έχω συνηθίσει να σας  απαντώ, και σας  και στους ακροατές σας. Αυτό δεν δηλώνει πικρία (σημ. εννοεί το υστερόγραφο σε πρόσφατη δήλωσή του), αυτό στιγματίζει συμπεριφορές ανθρώπων, οι οποίοι εκτός από τα δικά τους, θέλουν να καθορίσουν και τα των άλλων… κι αυτό επιτέλους  πρέπει να τελειώσει …. Πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δικαιούμαστε να διεκδικούμε το οτιδήποτε. Ας αφήσουμε τον κόσμο να επιλέξει γι αυτό  ή το άλλο.
Δημοσιογράφος:  «Θεωρητικά» μπορεί να συμβεί ακόμα και τώρα, μπορεί ακόμα να επιλέξει, θα μπορούσατε να συνεχίσετε και ν΄ απευθυνθείτε στην κρίση του κόσμου και να συνεχίσετε το έργο σας… (διακόπτεται)
Κώστας Αραβανής: Δεν είπα εγώ αυτό, λέω γι αυτούς που κανονίζουν τις θέσεις για τους εαυτούς τους , θέλουν να μπουν εκεί που θεωρούν ότι χωρούν, και δίνουν και στους άλλους μια άλλη θεσούλα!
Δημοσιογράφος (αμήχανα): Μάλιστα ! Ε, ε θέλω να ρωτήσω … (διακόπτεται)
Κώστας Αραβανής : Κι αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν και στο πρόσφατο παρελθόν και το ζήσαμε  και στη Λευκάδα!!!
23:30: Εγώ θέλω να σας πω και κάτι άλλο. Θεωρώ ότι άτομα που μας φόρτωσαν τα μνημόνια ψηφίζοντάς τα με «ναι σε όλα» και δεν τα στήριξαν όταν ήρθε η ώρα αλλά μας το άφησαν φεύγοντας από την πίσω πόρτα, βάζοντας στον χώρο συνεργάτες τους, τώρα έρχονται, γιατί άκουσα… ως ανεξάρτητοι σωτήρες να μας σώσουν από τι; Από το μνημόνιο λες και προκύπτουν από παρθενογένεση…
διαβαστε την συνεχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου