Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» στην επίσημη παρουσίαση στη 16η Διεθνή Έκθεση Εκπαίδευσης & Εργασίας 2014







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» ξεκινά
Επίσημη παρουσίαση στη 16η Διεθνή Έκθεση Εκπαίδευσης & Εργασίας 2014



Το καινοτόμο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, Equal Society,  ξεκινά τον τρίτο κύκλο της ιδιαίτερης κοινωνικής του προσφοράς, την Κυριακή 16 Μαρτίου, στον χώρο όπου ως ιδέα γεννήθηκε, δύο χρόνια πριν.
Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στη Διεθνή Έκθεση Εκπαίδευσης και Εργασίας, στις 16.30 το μεσημέρι (Αίθουσα Β) , θα γίνει η επίσημη παρουσίαση, του μοναδικού προγράμματος που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ υποτροφίες πλήρους φοίτησης, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε νέους και νέες που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα.
Σε μια περίοδο που τα όνειρα και τα σχέδια της νέας γενιάς για ένα μέλλον προόδου πλήττονται από τη σκληρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία!» έχει στόχο να δώσει σε υποψήφιους με ικανότητες και ταλέντο ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.
Στο πλευρό της Equal Society βρίσκονται διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μέχρι το Διεθνές Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Θεσσαλίας μέχρι το Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Από το BCA College μέχρι το ALBA Graduate Business School και από το University of Limerick της Ιρλανδίας, μέχρι το Cyprus Institute of Marketing, στην Μεγαλόνησο.
Η Equal Society και το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» βραβεύτηκαν  από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια για τη δυναμική τους, στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, ως μια από τις κορυφαίες δράσεις κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα για το 2013. Το βραβείο «Νησίδες Ποιότητας» απονέμεται κάθε δύο χρόνια και έχει αποδέκτες όλους εκείνους που επιτελούν αξιόλογο συλλογικό και ποιοτικό κοινωνικό έργο.
Την Κυριακή 16 Μαρτίου, η Equal Society και το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία, σας περιμένουν στο ΣΕΦ και την έκθεση εκπαίδευσης & εργασίας 2014.
Το ταξίδι (ξανά)ξεκινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου