Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Συναυλια Μ. Φαμελλου-Κ. ΒΗΤΑ στην ARTηρια







ARTηρια
Σάββατο 22 Μαρτίου

ΕΚΔΡΟΜΗ


Μια μουσική εξερεύνηση.
Κ.ΒΗΤΑ-ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

Ο Μανώλης Φαμελλος και ο Κωνσταντίνος Βήτα γνωρίζονται ήδη απο τις αρχές της δεκαετίας του 90 αλλά θα μπορούσαν να είχαν συναντηθεί ήδη έναν αιώνα νωρίτερα σε ένα παρισινό καφέ ακουγόντας τον Ερίκ Σατί στο πιάνο η το καλοκαίρι του 1967 σε μια υπαίθρια συναυλία στην Καλιφόρνια.

Επειδή όμως τα ταξίδια στο χρόνο είναι προς το παρόν ανέφικτα φέτος, αποφάσισαν με ελάχιστες αποσκευές να εκδράμουν στον χώρο και να μοιραστούν τα τραγούδια τους και τα όνειρα τους.
______________________________________________
Κωνσταντίνος Βήτα:
Με μακρά ιστορία στην ηλεκτρονική μουσική και τεράστια απήχηση από την εποχή των καινοτόμων Στέρεο Νόβα έως σήμερα, ο Κωνσταντίνος Βήτα έχει διαγράψει σπουδαία πορεία που αφορά σε ποικίλες ενασχολήσεις, όπως μουσική για κινηματογραφικές ταινίες, για θεατρικά έργα, χορευτικές παραστάσεις κ.ά.

Μανώλης Φάμελλος:
Τραγουδιστής και τραγουδοποιός της έντεχνης και ποπ/ροκ μουσικής. Αρχικά ήταν μέλος του συγκροτήματος «Οι Ποδηλάτες», ενώ από το 1999 κάνει καριέρα μόνος του. Οι ρίζες του είναι από τις Κυκλάδες και την Πελοπόννησο, ενώ το 1970 μετακόμισε μαζί με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική.
------------------------------------------------------------
στις 21.30


www.artiria.gr
τηλ: 26450.22820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου