Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ







ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ
Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤH ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

«Mε λογισμό και τ΄ όνειρο»
          Διονύσιος Σολωμός


10-3-2014
ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ … ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ… ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ! ! !


Η άσκηση δημόσιας λειτουργίας  προυποθέτει σεβασμό και τήρηση των δημοκρατικών κανόνων, της νομιμότητας και της διαφάνειας.
  Ο νόμος αλλά και ο δημοκρατικός κανόνας επιβάλλει ότι για να συνεδριάσει η Επιτροπή Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού  προυποθέτει νόμιμη πρόσκληση και προσδιορισμός της ώρας και του τόπου συνεδρίασης.
  Τη Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2014 και ώρα 10.00 παραβρέθηκα στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων της Περ. Ενότητας Κεφαλλονιάς στο Αργοστόλι για να συμμετάσχω στη συγκληθείσα για την ώρα αυτή με τηλεδιάσκεψη (υποτίθεται),συνεδρίαση  της  Επιτροπής Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού για οικονομικές χρηματοδοτήσεις. Δεν υπήρχε κανείς περιφερειακός σύμβουλος ούτε υπήρχε και υπάλληλος για το κύκλωμα.Όταν διαμαρτυρήθηκα στη γραμματεία, με κάλεσε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κ. Κουρής ο οποίος πήρε τηλέφωνο τη γραμματέα της Επιτροπής κ.Καψούρου, η οποία του απάντησε ότι ..είναι τηλεφωνική η συνεδρίαση ! Είπα ότι αυτό είναι πρωτάκουστο, παράνομο και διφωνώ, διότι δεν είναι δυνατόν να συναινέσω στον ξεπεσμό των θεσμών και στην αδιαφάνεια !
   Σε λίγο με πήρε τηλέφωνο η κ.Καψούρου, και όχι ως έδει ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου και Πρόεδρος της Επιτροπής κ.Μυλωνάς,η οποία μου ζήτησε …να συναινέσω, και  στην οποία επανέλαβα τα ίδια.
  Για σήμερα Δευτέρα 10 Μάρτη 2014 και ώρα 10.00 ξανακάλεσαν παράνομη …τηλεφωνική συνεδρίαση ! ! ! για μοίρασμα οικονομικών χρηματοδοτήσεων ! ! !


  Είναι δεδομένο ότι αυτά τα πράγματα δεν αποτελούν νόμιμες συνεδριάσεις, δεν σέβονται τους θεσμούς και τη διαφάνεια, δεν σέβονται την αντιπολίτευση, δεν σέβονται τα χρήματα του Επτανησιακού Λαού, και η ακύρωσή τους είναι επίσης δεδομένη.
    Μετά τις αδιαφανείς εκατοντάδες απ΄ευθείας αναθέσεις οικονομικού περιεχομένου της Διοίκησης Σπύρου Σπύρου (συνυπαίτιοι είναι και υπάλληλοι) για τη …τουριστική προβολή και άλλων έργων, (αντί οι απευθείας αναθέσεις να είναι η εξαίρεση έγιναν  επί διοίκησης Σπύρου Σπύρου ο κανόνας,)τώρα ανακάλυψαν και τις …τηλεφωνικές συνεδριάσεις ! ! !
Συνεργός στα εγκλήματα που διαπράττονται είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρήστος Σκούρτης ο οποίος ζητά να περνάνε οι χρηματοδοτήσεις αυτές.
Η ανακοίνωση αυτή αποστέλλεται στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας και στις  εποπτεύουσες για τη νομιμότητα  αρχές, για να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις !




ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Υπ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517 e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου