Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΕΚΑΤΣΙΝΑ

Σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, η ανανέωση των ψηφοδελτίων με την συμμετοχή νέων υποψηφίων ήταν το πρωταρχικό μέλημα των περισσότερων υποψήφιων δημάρχων.
    Η συμμετοχή μας αυτή στην εκλογική διαδικασία είναι ουσιαστική και δεν έβαλε απλά την “κορνίζα” της ανανέωσης όπως στα όποια άλλα διάφορα ψηφοδέλτια.
Συμμετέχοντας, τολμάμε σήμερα να εμπιστευτούμε την κρίση σας και να τύχουμε την τιμή της επιλογής σας.
Εμείς στον “ΔΙΑΥΛΟ” χωρίς χρίσματα και κομματικά καπέλα, χωρίς να μπλέκουμε τις όποιες πολιτικές μας πεποιθήσεις και κυρίως χωρίς παραπέρα φιλοδοξίες και σκοπιμότητες, ζητάμε απλά την εμπιστοσύνη σας προκειμένου να αγωνισθούμε μέσα από μια καινούρια αντίληψη, για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.
    Κοινό χαρακτηριστικό όλων μας η διάθεση για προσφορά στον τόπο μας.
    Δεν μας ταιριάζει να υποσχόμαστε. Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα, στο νησί και στην κοινωνία μας καλούν να βγούμε αποφασιστικά μπροστά.
Απαιτούν να δείξουμε δύναμη χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, ώστε με έγκυρη ενημέρωση και υπεύθυνη στάση, να συμβάλουμε στην ανατροπή μιας κατεστημένης νοοτροπίας συναλλαγής και πελατειακής σχέσης που συναντά κανείς ακόμη και στις μικρότερες κοινωνίες μας και που έφεραν την κατάρρευση της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.-


                                  Ρεκατσίνας Γεώργιος του Σπυρίδωνα
                                   
                                     Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
                                       με τον συνδυασμό “ΔΙΑΥΛΟΣ”
                                         του υποψήφιου δημάρχου
                                   Κωνσταντίνου Γ. Γληγόρη (Φλούδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου