Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Συμμετοχή Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία» στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου


Δελτίο τύπου

Αναχώρησε αργά χθες το βράδυ με προορισμό τη Σύρο 70μελής αποστολή της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία», αποτελούμενη από μέλη της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Συλλόγου.
Η χορωδία θα συμμετέχει στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου που διεξάγεται στην  Ερμούπολη της Σύρου και τελεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του διάσημου Ελληνοαμερικανού Μαέστρου, Peter Tiboris.
Η χορωδία θα συμμετέχει στο μεγάλο Gala που είναι φέτος αφιερωμένο στον  Puccini. Ένα σύνολο 400 χορωδών από όλο τον κόσμο σε συνεργασία με την συμφωνική ορχήστρα του PAZARDZHIK, θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα διανθισμένο από τις γνωστότερες όπερές του όπως «Madama Butterfly», «Tosca», «La boheme» και «Turandot». Μια πλειάδα καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων soloists  θα συνοδεύει, ενώ το μεγάλο σκηνικό θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της ΕΡΜΟΎΠΟΛΗΣ, στα σκαλιά του Θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ. Τις χορωδίες μας προετοίμασε με ιδιαίτερη επιτυχία η διευθύντρια των τμημάτων, κ. Ανέλια Στεφάνοβα, ενώ η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Στέγης Χορωδιών Ελλάδας. Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος του ΔΣ της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία», κ. Απόστολος Αντωνίου.
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου