Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το σύλλογο ΑΓΑ TAEKWON- DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ






                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
        

         ΑΓΑ TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.


                            

Το Δ.Σ της  ΑΓΑ TAEKWON- DO  ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ σας ενημερώνει οι εκδηλώσεις για το σύλλογο μας συνεχίζονται καθώς την 28/06/2014 πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση και φιλικοί αγώνες  με τον Ευκλέα Βόνιτσας  στο ποδοσφαιρικό γήπεδο 7χ7 της Λευκάδας. Στην προπόνηση συμμετείχαν   90 αθλητές  καπό τους υπόλοιπους συλλόγους του Ευκλέα Πρέβεζας, Λούρου και Παλαίρου. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε από του διεθνείς εκπαιδευτές των δύο συλλόγων ΒΟΥΛΙΣΤΙΩΤΗ Ιωάννη και ΚΑΒΒΑΔΙΑ Ευστάθιο με την πολύτιμη βοήθεια του MASTER ΣΟΛΔΑΤΟΥ Άγγελου.

Την 03/07/2014 ο Ευκλέας Λευκάδας με  15 μέλη του συμμετείχε στο καλοκαιρινό αθλητικό camp του Δήμου Λευκάδας διδάσκοντας 140 μέλη του camp TAEKWON-DO.
O εκπαιδευτής του συλλόγου με την πολύτιμη βοήθεια των γυμναστών-υπεύθυνων του camp  ΚΟΝΙΔΑΡΗ Μιχάλη, ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ  Δημήτριο, ΚΑΡΦΑΚΗ Ασπασία, ΑΡΓΥΡΟΣ Σπύρος, ΚΑΡΑΜΠΟΙΚΗΣ Γεράσιμος, ΑΥΛΩΝΙΤΗ Κατερίνα, ΛΑΖΑΡΗ Ζωή,  ΓΕΩΡΓΑΚΗ Μαρία, Πολυξένη ΣΠΥΡΟΥ,  έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας από 4έως 15 ετών να γνωρίσουν για πρώτη φορά το TAEKWON-DO και να περάσουν ευχάριστα με την ομάδα του ΕΥΚΛΕΑ Λευκάδας.
Ευχαριστούμε θερμά τους γυμναστές καθώς το Δήμο Λευκάδας και την κα ΣΚΙΑΔΑ Ζωή για την άψογη  συνεργασία.
Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει με τη συμμετοχή 16 μελών του στο TAEKWON-DO SUMMER CAMP στην Πάλαιρο την 16-21/07/2014.

Το Δ.Σ σας ευχαριστεί εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου