Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί , για διακεκριμένες κλοπές στην Λευκάδα






 Συνελήφθησαν τρεις  αλλοδαποί , για διακεκριμένες κλοπές στην Λευκάδα




Συνελήφθησαν την Κυριακή (29.06.2014) το απόγευμα στην Καρυά Λευκάδας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 20χρονος και δύο 19χρονοι αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής για διακεκριμένες κλοπές.
Οι τρεις ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από συνδυασμένη κινητοποίηση των αστυνομικών των δύο επιχειρησιακών ομάδων και όπως διαπιστώθηκε είχαν στην κατοχή τους πληθώρα αντικειμένων την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Από την εξέλιξη της έρευνας που πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Καρυάς Λευκάδας εντοπίστηκαν στην κατοικία των τριών αλλοδαπών καθώς και σε δύο αποθηκευτικούς χώρους επαγγελματικός εξοπλισμός (εργαλεία, αλυσοπρίονα και άλλα), μοτοσυκλέτες, εξαρτήματα και σκελετοί μοτοσυκλετών για τα οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποτελούν προϊόν κλοπών και διαρρήξεων.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει εξιχνιαστεί μια υπόθεση κλοπής  μοτοσυκλέτας η οποία βρέθηκε στην κατοχή των τριών αλλοδαπών, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση με υποθέσεις κλοπών και των υπολοίπων αντικειμένων που κατασχέθηκαν.
Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον κ .Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου