Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Επιτυχίες για τον Φίλανδρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠαμπαίδωνΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη την Σάββατο 21/6/2014,  εκπροσωπήθηκε ο ΑΣΛ Φίλανδρος με τον αθλητή Καρλή Γεώργιο ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση στα 600μ κατάφερε και πήρε την 4η θέση με χρόνο 1’30’’21.
Ο νεαρός αθλητής ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο από τον περασμένο Οκτώβριο, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα μιας και φέτος έχει καταφέρει να κάνει τρία προσωπικά ρεκόρ στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα ο προπονητής του Γιώργος Μιχαλόπουλος από την Πάτρα, ο οποίος δείχνει πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του αθλητή. Ευχόμαστε η μεγάλη εμπειρία του προπονητή και η μεγάλη αφοσίωση του αθλητή να συνεχίσουν να αποδίδουν. Να ευχηθούμε και στους δύο υγιή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.
Την Κυριακή 22/6/2014 στην Κερασιά Κοζάνης, στον αγώνα δρόμου 10χλμ, βρέθηκε η αθλήτρια του ΑΣΛ Φίλανδρος Παπανικολοπούλου Αδαμαντία η οποία χάρισε στον σύλλογο άλλη μία διάκριση κερδίζοντας την 2η θέση της γενικής κατάταξης γυναικών με χρόνο 50’22’’00. Να σημειώσουμε πως η εξαιρετική θέση της Αδαμαντίας οφείλεται στην σωστή προπόνηση μόλις 5 μήνες. Αξιόλογη και η αρωγή του “λαγού ρυθμού” Βασιλείου Σταύρακα ο οποίος είναι αθλητής του συλλόγου. Να ευχηθούμε στην αθλήτρια μας καλή και δυνατή συνέχεια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου