Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ (ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ)

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ (ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ)



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Αγώνας Ανοικτής Θαλάσσης που οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας με την ονομασία «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ». Ο περίπλους της Λευκάδας, διαδρομή 45 ναυτικών μιλίων, είναι ο δυσκολότερος αγώνας Ανοικτής Θάλασσας που οργανώνει ο Όμιλος.

 Ένας Γύρος που τα  περιλαμβάνει όλα. Μεγάλη απόσταση, εναλλαγές αέρα με πολλές δυσκολίες  στην πλεύση, μπουνάτσες, νυχτερινή  πλεύση, μεγάλη μεν χρονική διάρκεια αλλά γεμάτη από τα πανέμορφα τοπία και εικόνες του Νησιού μας.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου 10/11/2012 από το φάρο στην Αμμόγλωσσα, κατεύθυνση προς Αι Γιάννη, δυτική πλευρά του νησιού, καβατζάρισμα του κάβου Νηράς, νότια πλευρά του νησιού, ανέβασμα από το στενό Μεγανησίου και τερματισμό στο Λιμάνι της Λυγιάς.

Στον αγώνα συμμετείχαν 11 σκάφη. Χρόνος τερματισμού για το 1ο σκάφος 14 ώρες και 21 λεπτά και για το τελευταίο 16 ώρες και 58 λεπτά.

Ευχαριστούμε όλα τα συμμετέχοντα πληρώματα και όλα τα μέλη που βοήθησαν στην οργάνωση και άψογη διεξαγωγή αυτού του δύσκολου αγώνα καθώς επίσης και την υπομονετική για τον τερματισμό, επιτροπή αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου