Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση απο το Εργατικό Κέντρο ΛευκάδαςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ εκφράζει την συμπαράσταση του στους συναδέλφους του Δημόσιου τομέα που απεργούν αύριο  ΤΕΤΑΡΤΗ  12  ΜΑΡΤΗ για τα ζητήματα της αξιολόγησης, των απολύσεων και την κατάργηση οργανισμών.
Ο πραγματικός χαρακτήρας των ανατροπών που προωθούνται στο Δημόσιο, βρίσκεται  στα σχέδια κυβέρνησης  ΕΕ και η τρόικας.
Τώρα σχεδιάζουν περαιτέρω χτύπημα στον κατώτερο μισθό, για κατάργηση των τριετιών σε συνθήκες που η εργατική - λαϊκή οικογένεια στενάζει από την ανεργία, τις συνεχόμενες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, από τα χαράτσια και τη φοροληστεία.
Προετοιμάζουν συνολικό χτύπημα στο δικαίωμα στην απεργία, με παρέμβαση στην εσωτερική ζωή και λειτουργία των συνδικαλιστικών οργανώσεων, ουσιαστικά την απαγόρευσή της.


Η απάντηση σε όλα τούτα είναι η ενότητα των εργαζομένων, η ενιαία πάλη όλων των κλάδων, η συμμαχία με τα άλλα λαϊκά στρώματα.
Γι’ αυτό και στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ, το ΠΑΜΕ πρότεινε γενική απεργία για ΣΣΕ, ανεργία, απολύσεις και κλιμάκωση του αγώνα.
Στην κατεύθυνση αυτή, πρέπει να οργανωθεί η σύγκρουση με κυβέρνηση - ΕΕ- πλουτοκρατία.
Η μάχη πρέπει να δοθεί από όλους μαζί  τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αφού η αποτροπή των απολύσεων και η ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής τούς αφορά όλους.


ΛΕΥΚΑΔΑ 11-3-2014
Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου